T2 C11000 ACR Bakır Boru TP2 C10200 3 İnç Bakır Isı Borusu

Kısa Açıklama:

Bakır boru, mor bakır boru olarak da adlandırılır. Demir dışı bir metal boru türüdür ve preslenip çekilerek üretilen dikişsiz bir borudur. Bakır borular, iyi elektrik iletkenliği ve ısı iletkenliği özelliklerine sahiptir. Elektronik ürünlerin iletken aksesuarları ve ısı dağıtım aksesuarları için ana malzeme olup, modern müteahhitlerin tüm konut ve ticari binalarda su boruları, ısıtma ve soğutma boruları döşemek için ilk tercihi haline gelmiştir. Bakır borular güçlü korozyon direncine sahiptir, kolayca oksitlenmez, bazı sıvı maddelerle kimyasal reaksiyona girmez ve kolayca bükülebilir.

• Tip:düz bakır boru, yassı bakır boru, kılcal bakır boru
  • Standart:GB/T1527-2006, JIS H3300-2006, ASTM B75M, ASTM B42, ASTM B111, ASTM B395, ASTM B359, ASTM B188, ASTM B698, ASTM B640, vb.
  • Şekil:Yuvarlak, Kare, Dikdörtgen, Oval, Yarım Yuvarlak
  • Yuvarlak:Dış Çap: 2-914 mm (1/16"-36") Kalınlık: 0,2-120 mm (SCH5S-SCH160S)
  • Kare:Boyut: 2*2-1016*1016mm (1/16"-40") Ağırlık: 0.2-120mm
  • Uzunluk:1m, 2m, 3m, 6m veya gerektiği gibi
  • Ürün Detayı

Ürün Etiketleri

Ürün durumu

1. Zengin özellikler ve modeller.

2. Sağlam ve güvenilir yapı

3. İhtiyaca göre özel ölçüler özelleştirilebilir.

4. Eksiksiz üretim hattı ve kısa üretim süresi

bakır boru (1)
    bakır levha (4)
    Cu (Min) %99,9
    En Yüksek Mukavemet (≥ MPa) STANDART
    Şekil Bobin
    Uzama (≥ %) standart
    Kalınlık 0,3 mm~80 mm
    İşleme Hizmeti Kesme, Bükme, Açma, Kaynak, Delme
    Alaşımlı mı Değil mi? Alaşımsız
    Standart GB
    bakır boru (2)

Özellikler

1. Bakır boruların işlenmesi ve bağlanması kolay olduğundan, kurulum sırasında malzeme ve toplam maliyetten tasarruf sağlarlar, iyi bir stabilite ve güvenilirlik sunarlar ve bakım gerektirmezler.

2. Bakır hafiftir. Aynı iç çapa sahip bükümlü dişli borular için bakır boru, demir metalin kalınlığına ihtiyaç duymaz. Montaj sırasında bakır borunun taşınması daha ucuzdur, bakımı daha kolaydır ve daha az yer kaplar.

3. Bakır şekil değiştirebilir. Bakır boru bükülebilir ve deforme edilebilir olduğundan, genellikle dirsek ve bağlantı parçaları haline getirilebilir. Düzgün bükümler, bakır borunun herhangi bir açıda bükülmesine olanak tanır.

4. Bakırın bağlantısı kolaydır.

5. Bakır güvenlidir. Sızıntı yapmaz, yanmayı desteklemez, zehirli gazlar üretmez ve korozyona dayanıklıdır.

Başvuru

1. ACR yassı bobin, genel mühendislik uygulamaları

2. ACR için LWC bobini, genel mühendislik uygulamaları

3. Klima ve soğutma için düz bakır borular

4. ACR, soğutma için içten oluklu bakır boru

5. Su, gaz ve petrol taşıma sistemlerinde kullanılan bakır borular

6. Su/gaz/petrol dağıtım sistemi için PE kaplı bakır boru

7. Endüstriyel kullanım için yarı mamul bakır borular

bakır boru (5)
    bakır levha (2)
    bakır levha (5)
    bakır levha (3)

SSS

1. Sizden nasıl fiyat teklifi alabilirim?

Bize mesaj bırakabilirsiniz ve her mesaja zamanında cevap vereceğiz.

2. Malları zamanında teslim edecek misiniz?

Evet, en kaliteli ürünleri sunmayı ve zamanında teslimatı taahhüt ediyoruz. Dürüstlük şirketimizin temel ilkesidir.

3. Sipariş vermeden önce numune alabilir miyim?

Evet, elbette. Numunelerimiz genellikle ücretsizdir, sizin numunelerinize veya teknik çizimlerinize göre üretim yapabiliriz.

4. Ödeme koşullarınız nelerdir?

Genellikle ödeme koşulumuz %30 peşinat ve kalan tutarın konşimento karşılığında ödenmesidir. EXW, FOB, CFR, CIF.

5. Üçüncü taraf denetimini kabul ediyor musunuz?

Evet, kesinlikle kabul ediyoruz.

6. Şirketinize nasıl güvenebiliriz?

Yıllardır çelik sektöründe altın tedarikçi olarak uzmanlaşmış durumdayız, genel merkezimiz Tianjin eyaletinde bulunmaktadır, her türlü bilgi edinme fırsatını değerlendirebiliriz.

• Öncesi:
  • Sonraki:

• Mesajınızı buraya yazın ve bize gönderin.